fredag, november 13, 2009

Julklappstips

Nu när det börjar bli dags att köpa julklappar till nära och kära så är nätet bästa stället att börja på spåna efter idéer på tycker jag. Men jag brukar ha problem med att hitta godbitarna på sidor som inte är teknik inriktade webplatser. Till och med så är det svårt att hitta bra sidor som har ett brett utbud. www.hittajulklapp.se är ett perfekt nav för att hitta julklappar till alla i familjen. Med Länkar till sidor med klockor och t-shirts med sjysta tryck på, länkar till upplevelse presenter så som ballongflygning och äventyrsbana på hög höjd. Upplevelse julklapparna är klappar som är räcker länge. Kanske inte som fysisk pryl utan som ett toppen minne att se tillbaka på. Även om man är som jag och är hälsosamt höjdrädd så är det fantastiskt.

Just äventyrsbanor på hög höjd är något jag kan rekommendera att testa eller ge bort. Och dessutom är de flesta äventyrsbanor är faktiskt öppna nästan året om. Vilket gör om man i alla fall bor i den södra delen av Sverige inte behöver vänta speciellt länge på att kunna utnyttja sin julklapp.

Vill man däremot vara den som ger bort den pryl som är lite udda kanske man väljer att ge bort en retro-telefonlur. Eller kanske en Tengu kompis att ha vid datorn.