fredag, maj 23, 2008

Vilket exklusivt scoop!

Hör och häpna! Klick är den enda tidning i världen som exklusivt fått följa med Natacha Peyre när hon tog ut sina Silikon bröst.

Jag förstår att hela världens mediecirkus står ute på parkeringen och gråter för att de inte fick följa med och göra ett reportage dem också. Om flickstackarn tidigare själv har valt att stoppa in de där ut fyllnaderna i brösten så har jag ingen medkänsla för att hon har ont i ryggen och vill ta ut dem nu.

"Här opererar hon bort brösten"

En rubrik som får mig att tro att hon gör det själv, eller åtminstone en bild på henne i operationssalen. Nejdå.. Aftonbladet har satt rubriken. Så det vi får se är en bild på henne som håller i inläggen 1,5 timme efteråt någon annan har gjort ingreppet.

Men hon ska ha en eloge för att hon fattat grejjen och plockar ut dem.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2513768.ab

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte också ganska roligt att hon ger en liten halvkänga till Bingo Rimér och andra glamourfotografer? "Så de ska förstå hur det känns att gå omkring med ett par såna här...". Känns lite som om det var hennes eget val att stoppa in dem.

RoggA sa...

Jo absolut! Det är ju så komiskt att hon gör det nu och en för en vecka sen eller ett år sen.. Vad har spridit ljus åt henne på den här punkten? Fast som glamour modell måste man väl vara trendig för att inte vara ute. Det är ju trots allt många innan henne som valt att plocka ut dem. Bland andra Elita Löfbland gjorde det för någon vecka sedan.