söndag, maj 01, 2005

Dagen efter...

Första Maj idag.. det betyder att det var fest igår. en fest med lite nostalgi tema. Vilket innebar att en Amiga 1200 stod till förfogande, med tillbehörande spel, bl.a. Stunt Car racer. D.v.s att det gick några sköna rysningar i ryggen när man fick se och känna på lite gamla godingar till spel. Man ska även komma ihåg hur kraftfull Amigan egentligen var som spel-dator i förhållande till PC'n. Rätt tråkigt egentligen att den gick i graven. för om den hade levat längre så hade nog PC marknaden sett rätt annorlunda ut idag.


Den grillade maten var sjukt god. det är faktiskt lite underligt att maten man lägger på grillen blir så god. Det krävs inte mycket till skicklighet för att den ska bli uppskattad. lite krydda och en hyfsad känsla att veta när det är dags att vända på steken för att sedan låta den ligga en stund till. Att få till samma underbara smak på tillbehören till köttet är kanske en annan historia.
Men om man sätter arbetet vid grillen i perspektiv till det arbete som krävs inne i köket för att få till en god köttfärsås, så krävs det nog rätt många försök innan man har hittat sin teknik där. Därmed har jag inte sagt att det är svårt att göra köttfärsås utan att det kanske behövs lite mer justeringar innan man är nöjd med resultatet..



Jag och Thomas monterar grillen i fel ordning...

Over and out..

Inga kommentarer: