lördag, juni 21, 2008

Em-fotbollen

Kul och se att det är ett lag som överaskar. Jag älskar när ett lag slår ur underläge och VINNER!. Annu bättre är det, när laget vet om att de är underdogs. Jag hejar tveklöst på Turkiet, oavsett hur långt de kommer att gå.

Till skillnad från Sverige som tror att de är något topplag för att de har Henke och Zlatan. Laget verkar ju inte kunna samarbeta något på planen. Jag såg tyvärr matchen mot Ryssland och det var berkligen 90 bortkastade minuter. Otaliga gånger passade de till mållgan som stod där ingen annan stod. och komma överens verkar inte vara Sveriges starka sida.

Det spelar ingen roll om vi haft 11 zlatan på planen om ingen passar eller samarbetar. Istället för att samarbeta går man och gnäller på varandra varför man inte gör något.

Sverige är INGEN topp-nation i fotboll!! och det verkar inte bli någon förändring på det i den närmaste framtiden heller. Tyvärr verkar hela laget tro det motsatta. inse att man är underdog och spela som en sån. Så vinner man. Spela död och attackera motståndet på ett sätt som de inte anar. Slå från underläge och inte tro att man kan slå uppifrån som i Ryssland matchen.

HEJJA TURKIET!

Källa: http://www.aftonbladet.se/

1 kommentar:

S sa...

Nu när det slutat svida sedan förlusten mot Ryssland håller jag nog på ryssarna!

Men det var synd att turkiet föll igår. Hade varit GRYMT skoj med turkiet-ryssland i en final!

Snart börjar OS!!!